NELLIENOVA FOTO

Så mycket mer än att säga ”smile” …

 

”En bild säger mer än 1000 ord”. Det magiska med fotografier är att de berättar en historia, minnen skapas och vi berörs. Ljuset är det viktigaste redskapet för en fotograf, det kan vara mörkt och svallande, ljust och fräscherande, eller laid back och mjukt. De olika ljussättningarna ökar spänningen i bilderna och gör dem mer intressanta.

”Idéerna är för litteraturen vad ljuset är för fotografen” (Paul Bourget).

Jag har fotograferat sedan 10 år tillbaks, varav studiofotografering i ca 5 år. Min utgångspunkt är Alvesta, men fotograferar i hela Kronobergs län. Viljan att utvecklas är oerhört stark och målet är att alltid leverera det bästa resultatet – som är praktiskt möjligt. Barnfotografering ligger extra varmt om hjärtat då jag är mamma till två små tjejer vid namn Nellie & Novalie – därav föddes företagsnamnet NellieNova. Företaget startades upp under hösten -09 och NellieNova blev då varumärkesskyddat. Vi fick vår fantastiska lille prins i april 2013 –  en liten Neo :) helt underbart! Neo Design blir nya grenen utifrån företaget och är på G att byggas upp bit för bit.

Min eftersträvan är att ni som kunder skall ”känna er som hemma”, och att fotosessionen skall vara ett roligt och avslappnat möte oss emellan. 

VARMT VÄLKOMNA ♥